Ingyenes Tőzsdei Prezentáció

Ingyenes tőzsdei prezentációnkon megismerheti az utat a sikeres online kereskedés világához!

Jelentkezzen most tőzsdei prezentációnkra!

Vélemények:

„Örülök, hogy megismerkedtem a Sinkron Studio-val, sikerült közelebb hozni hozzám a tőzsde világát, és a tanfolyam után megerősödött bennem, hogy komolyan szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretném majd a tudásomat tovább fejleszteni. Köszönöm!”
Dombai Gabriella
„A képzés nem csak jó hangulatú volt, hanem végre egyértelmű lett számomra, hogy érdemes ezzel foglalkozni és eredményeket tudok majd elérni ezen a területen. Szembesültem vele, hogy mi volt az eddigi sikertelenségem oka és nagy reményekkel indulok újra ezen az úton.”
Zsilinszky Ákos
„Mindegyik képzésen részt vettem, hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a tőzsdetanfolyamra! További sok sikert!”
Mocsai Tamás
„Egyedi, hiánypótló és nagyon értékes tanfolyam! A profi trader képzésen egyedülálló információkat kaptam, az előadó magas szakmai színvonalú ámde érthető és élvezhető előadást tartott. Komolyan foglalkozom azóta a robotszámlák üzemeltetésével, hála nektek sikeresen.”
Pintér László
„Kétségkívül az eddigi legjobb képzés amint résztvettem. A működő robotjaim pénzt termelnek.”
Réder Zsolt

Tőzsdei tanfolyamok

Tőzsdei megoldások

Filozófiánk

A kereskedéshez semmilyen előképzettségre nincs szükség. Kitartásra, fegyelemre annál inkább.
Tehát a tőzsdei kereskedés szerintünk tanulható, gyakorolható, másolható.

Oktatási stratégiánk

Képzéseink több modulból állnak. Személyes konzultációt követően teszünk önnek javaslatot a folyamatba való csatlakozáshoz.

Első modul – A kereskedés alapjainak lerakása, kiegészítve az alapvető pénzügyi intelligenciával. A hallgatók megismerkednek továbbá a tőzsdei kereskedéseket mozgató mentális, pszichológiai tényezőkkel. Filozófiánk szerint az említett tényezők összessége jelenti azt, hogy elindulhatunk a tőzsde világába.

Második modul – Az első képzésen lerakott alapokat, gyakorlatban mélyítjük el. Közvetlen kereskedési szituációk alkalmazása a gyakorlatban, ki és beszálló pontok meghatározása. A tanfolyamon résztvevők megkapják az általunk fejlesztett kereskedési döntést elősegítő rendszert, a „ Sinkron Indikátort”.

Harmadik modul - Az automatizált kereskedés alapjairól, és kereskedési stratégiákról szól. Az itt alkalmazott módszer segítségével, bármilyen irányú piaci mozgás, profitábilissá tehető. A képzésen kapott automata, a nap 24 órájában váltja valóra az Ön elképzeléseit.

Negyedik modul - A harmadik modul folytatása. Azoknak javasoljuk, akik komolyan szeretnének foglalkozni az automatákkal történő kereskedéssel. Ezen a tanfolyamon két legújabb fejlesztésű robotunkkal ismerkedhet meg, amire egyaránt jellemző a biztos alapok megtartása, valamint az állandó innováció. A képzés szerves része a money management, valamint a különböző kockázat típusok felismerése és elkülönítése, ami elengedhetetlen tartozéka a hosszú távú tőzsdei sikereknek.

Konzultációk

A tőzsdei sikertelenség egyik oka a „trader” magánya - vagyis a megszerzett elméleti tudás nehezen illeszthető a gyakorlatba. Egyéni és csoportos konzultációinkon ezt az űrt próbáljuk betölteni. Csatlakozzon sikeresen működő modellünkhöz mely bevezeti Önt a tőzsde világába.