Ingyenes Tőzsdei Prezentáció

Ingyenes tőzsdei prezentációnkon megismerheti az utat a sikeres online kereskedés világához!

Jelentkezzen most tőzsdei prezentációnkra!

Vélemények:

„Örülök, hogy megismerkedtem a Sinkron Studio-val, sikerült közelebb hozni hozzám a tőzsde világát, és a tanfolyam után megerősödött bennem, hogy komolyan szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretném majd a tudásomat tovább fejleszteni. Köszönöm!”
Dombai Gabriella
„A képzés nem csak jó hangulatú volt, hanem végre egyértelmű lett számomra, hogy érdemes ezzel foglalkozni és eredményeket tudok majd elérni ezen a területen. Szembesültem vele, hogy mi volt az eddigi sikertelenségem oka és nagy reményekkel indulok újra ezen az úton.”
Zsilinszky Ákos
„Laikusként jelentkeztem az alapképzésre és már látom, hogy új kapuk nyíltak meg előttem. Az előadás kitűnő és érthető volt, nagyra értékelem az utólagos konzultációs lehetőségeket és azt a segítséget amit a képzés után kaptam és kapok még a mai napig.”
Tóthné Varga Klára
„Egyedi, hiánypótló és nagyon értékes tanfolyam! A profi trader képzésen egyedülálló információkat kaptam, az előadó magas szakmai színvonalú ámde érthető és élvezhető előadást tartott. Komolyan foglalkozom azóta a robotszámlák üzemeltetésével, hála nektek sikeresen.”
Pintér László
„Kétségkívül az eddigi legjobb képzés amint résztvettem. A működő robotjaim pénzt termelnek.”
Réder Zsolt

Tőzsdei tanfolyamok

Tőzsdei megoldások

Filozófiánk

A kereskedéshez semmilyen előképzettségre nincs szükség. Kitartásra, fegyelemre annál inkább.
Tehát a tőzsdei kereskedés szerintünk tanulható, gyakorolható, másolható.

Oktatási stratégiánk

Képzéseink több modulból állnak. Személyes konzultációt követően teszünk önnek javaslatot a folyamatba való csatlakozáshoz.

Első modul – A kereskedés alapjainak lerakása, kiegészítve az alapvető pénzügyi intelligenciával. A hallgatók megismerkednek továbbá a tőzsdei kereskedéseket mozgató mentális, pszichológiai tényezőkkel. Filozófiánk szerint az említett tényezők összessége jelenti azt, hogy elindulhatunk a tőzsde világába.

Második modul – Az első képzésen lerakott alapokat, gyakorlatban mélyítjük el. Közvetlen kereskedési szituációk alkalmazása a gyakorlatban, ki és beszálló pontok meghatározása. A tanfolyamon résztvevők megkapják az általunk fejlesztett kereskedési döntést elősegítő rendszert, a „ Sinkron Indikátort”.

Harmadik modul - Az automatizált kereskedés alapjairól, és kereskedési stratégiákról szól. Az itt alkalmazott módszer segítségével, bármilyen irányú piaci mozgás, profitábilissá tehető. A képzésen kapott automata, a nap 24 órájában váltja valóra az Ön elképzeléseit.

Negyedik modul - A harmadik modul folytatása. Azoknak javasoljuk, akik komolyan szeretnének foglalkozni az automatákkal történő kereskedéssel. Ezen a tanfolyamon két legújabb fejlesztésű robotunkkal ismerkedhet meg, amire egyaránt jellemző a biztos alapok megtartása, valamint az állandó innováció. A képzés szerves része a money management, valamint a különböző kockázat típusok felismerése és elkülönítése, ami elengedhetetlen tartozéka a hosszú távú tőzsdei sikereknek.

Konzultációk

A tőzsdei sikertelenség egyik oka a „trader” magánya - vagyis a megszerzett elméleti tudás nehezen illeszthető a gyakorlatba. Egyéni és csoportos konzultációinkon ezt az űrt próbáljuk betölteni. Csatlakozzon sikeresen működő modellünkhöz mely bevezeti Önt a tőzsde világába.