Ingyenes Tőzsdei Prezentáció

Ingyenes tőzsdei prezentációnkon megismerheti az utat a sikeres online kereskedés világához!

Jelentkezzen most tőzsdei prezentációnkra!

Vélemények:

„Örülök, hogy megismerkedtem a Sinkron Studio-val, sikerült közelebb hozni hozzám a tőzsde világát, és a tanfolyam után megerősödött bennem, hogy komolyan szeretnék ezzel foglalkozni. Szeretném majd a tudásomat tovább fejleszteni. Köszönöm!”
Dombai Gabriella
„A képzés nem csak jó hangulatú volt, hanem végre egyértelmű lett számomra, hogy érdemes ezzel foglalkozni és eredményeket tudok majd elérni ezen a területen. Szembesültem vele, hogy mi volt az eddigi sikertelenségem oka és nagy reményekkel indulok újra ezen az úton.”
Zsilinszky Ákos
„Laikusként jelentkeztem az alapképzésre és már látom, hogy új kapuk nyíltak meg előttem. Az előadás kitűnő és érthető volt, nagyra értékelem az utólagos konzultációs lehetőségeket és azt a segítséget amit a képzés után kaptam és kapok még a mai napig.”
Tóthné Varga Klára
„Mindegyik képzésen részt vettem, hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a tőzsdetanfolyamra! További sok sikert!”
Mocsai Tamás
„Egyedi, hiánypótló és nagyon értékes tanfolyam! A profi trader képzésen egyedülálló információkat kaptam, az előadó magas szakmai színvonalú ámde érthető és élvezhető előadást tartott. Komolyan foglalkozom azóta a robotszámlák üzemeltetésével, hála nektek sikeresen.”
Pintér László

Tőzsdei robotok

Tőzsdei megoldások

Kiknek ajánljuk?

  • Aki ki szeretné használni a 24 órás piaci nyitva tartást.
  • Aki szabadulni szeretne a kereskedések mentális terhe alól.
  • Aki időhiánnyal küzd, de profitot szeretne.

Egyszóval aki a tőzsdét életminőség javításra szeretné használni.

A piac szinte sosem pihen... és Ön?

Az automata kereskedés azok számára lehet érdekes, akik szeretnék kihasználni például a nemzetközi devizapiac - vagyis a FOREX - állandó nyitvatartását. A hétvégék kivételével szinte az év összes napján lehetősége van kereskedni. Kézi kereskedéssel semmiképp nem használható ki ez az idősík - kíváncsi arra, hogy az automatizmusokkal hogyan válik ez lehetségessé?

Képzéseinken a tudás mellett kereskedő automatáinkat is megkapja.

Íme két fejlesztésünk:

A Baal nevű robotunk egy olyan automatakereskedő rendszer, amely a káosz elméletet alkalmazva stabilan képes folyamatosan hozamot termelni az Ön számláján.

A devizapiacon gyakran fordulnak elő olyan kitörések, melyek a hagyományos trendkereskedés sikertelenségét okozzák. Ezen előfordulások matematikai valószínűségét kihasználva termel profitot automatánk.

Baal kereskedőrobot
Spider kereskedőrobot

Egyéni stratégiák megvalósítása - robotprogramozás

Amennyiben Önnek olyan egyedi elképzelése van, amelyet szívesen automatizálna, ajánljuk robotprogramozással foglalkozó kollegánk weboldalát - itt bővebb információt és személyre szabott árajánlatot kaphat azzal kapcsolatban, hogy miként válhat elmélete működő MetaTrader robottá vagy indikátorrá.

Radulovic Attila - radu@radu.hu

http://www.radu.hu/